Μια έμπειρη «ματιά» στον χώρο των φακών επαφής

Η Eyeshot είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο των φακών επαφής τα τελευταία 10 χρόνια, με στόχο να ικανοποιήσει μέσω της εξατομίκευσης των προϊόντων και των υπηρεσιών της, οποιοδήποτε περιστατικό όσο εξεζητημένη και αν είναι η συνταγή του.

Δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και σεβασμό στο αντικείμενο, από ανθρώπους έμπειρους με πολυετή και επιτυχημένη παρουσία στο χώρο και με άριστη γνώση του αντικειμένου.

Βραβεία & διαπιστεύσεις

Είναι επίσημος & βραβευμένος αντιπρόσωπος (πλατινένιο βραβείο 2014) στην Ελληνική αγορά των προϊόντων της εταιρείας UltraVision, κατόχου πολλών βραβείων για τις τεχνολογίες της.

2001: Innovation in British Optics, The Worshipful Company of Spectacle Makers
2001: The EFCLIN Technology Award
2006: The Queen’s Award for Enterprise: Innovation
2010: The Queen’s Award for Enterprise: Innovation
2011: Manufacturer of the Year Awards: Innovation and Design Award

Directive 93/42/EEC – ISO 9001:2008 – ISO 13485:2012

Διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων αιχμής πολύ υψηλής ποιότητας, που παραμετροποιούνται πλήρως στα μέτρα και τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Έτσι η εφαρμογή, ή άνεση και η όραση είναι οι βέλτιστες.

Όλα τα προϊόντα της είναι πιστοποιημένα, & έχουν εγκρίσεις από την ΕΕ. Η εφαρμογή τους είναι ιδιαιτέρως εύκολη καθώς σας παρέχουμε επιστημονική και τεχνική υποστήριξη βήμα- βήμα, αλλά και εγγύηση εφαρμογής με αντικατάσταση εάν χρειαστεί.

Στόχος της Eyeshot είναι να αναδείξει και να ικανοποιήσει την ανάγκη για ακόμα μεγαλύτερη εξειδίκευση, για μοναδικότητα και για διαφοροποίηση, καθώς πιστεύουμε πως οι πιο εξελιγμένοι και οι πιο εξειδικευμένοι φακοί επαφής είναι προϊόντα που προσφέρουν πραγματικά πλεονεκτήματα στους χρήστες, και τους εφαρμοστές.

Οι χρήστες απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εφαρμογή, άνεση και όραση, και έτσι αυξάνουν την εμπιστοσύνη, εκτίμηση και αφοσίωση στον εφαρμοστή τους. Οι εφαρμοστές έχουν πιο ικανοποιημένους – πιστούς πελάτες και μπορούν να εφαρμόσουν πλέον σε όλους ανεξαιρέτως τους πελάτες τους φακούς επαφής όσο δύσκολη και αν φαίνεται η συνταγή τους.

Ρωτήσαμε τους πελάτες μας τι πιστεύουν ότι μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό και μας είπαν η αξιοπιστία μας, το ότι νοιαζόμαστε για κάθε πτυχή της επιχείρησης τους και πάνω απόλα διότι παίρνουμε κάθε μια εφαρμογή τους πολύ προσωπικά κάνοντας τους να νοιώθουνε ότι λαμβάνουμε μέρος και εμείς οι ίδιοι εκεί «αόρατοι».

Είτε επιλέξετε φακούς συχνής αντικατάστασης, είτε παραδοσιακούς φακούς επαφής η Eyeshot έχει τη καλύτερη λύση, με προϊόντα μοναδικά, που ξεχωρίζουν τόσο για τα εξελιγμένα υλικά τους, όσο για τον σχεδιασμό, την τεχνολογία τους και τις υψηλές προδιαγραφές τους,